Скляні розсувні, розпашні міжкімнатні двері. Переваги установки
  • Переглядів: 2392
  • Дата: 2017-10-13 16:52:00

Міжкімнатні двері зі скла: переваги

«Родзинкою» вашого інтер'єру може стати скляні розсувні або розпашні міжкімнатні двері. Крім оригінального зовнішнього вигляду, вони додають до апартаментів світла і простору. З успіхом використовується як в міських квартирах, так і в заміських маєтках.

3 «плюса» міжкімнатних розсувних і інших дверей зі скла

Чому варто вибрати саме скляні двері для установки між кімнатами? Для цього існує 3 основних причини:

  • 1. Ефектний зовнішній вигляд.

    На просторах інтернету викладено безліч фото міжкімнатних скляних дверей розсувний, маятникової, розпашної конфігурації, вивчивши які ви зможете переконатися в естетичності конструкції.
  • 2. Візуальне «розширення» простору.

    Прозоре, сіре, бронзове скло, відтінку діамант візуально збільшать площу навіть невеликої за габаритами кімнати. Приміщення не «перевантажується» масивними дерев'яними дверима.
  • 3. Стійкість до зовнішніх впливів.

    Конструкції зі скла відмінно переносять надмірну вологість і перепади температур. Незважаючи на зовнішню крихкість, вони служать 80 і більше років.

Розсувні або розпашні скляні двері в кімнату легко очищаються стандартними засобами для догляду за склом. Вони безпечні і можуть встановлюватися в будь-які за призначенням апартаменти (кабінет, зал, спальню, коридор). Загартоване скло надійно протистоїть побутовим і механічних пошкоджень.

Монтаж таких дверей дозволяє пропустити в кімнату максимальну кількість світла. Ще один «плюс» конструкцій - можливість підібрати виріб, гармонійно поєднується із загальним оформленням кімнати.

Асортимент, фото скляних міжкімнатних дверей розсувного, маятникового, орного типу можна подивитися на сайті компанії «Sokolglass», ціну виробів дізнатися за номером: (067) 456-14-92.