Як вибрати скіналі на кухню? Особливості вибору
  • Переглядів: 3397
  • Дата: 2017-06-30 17:16:00

Як вибрати скіналі на кухню?

Кухонна зона між навісними шафами і стільницею називається «фартухом» і заслужено визнана найбільш забрудненої частини приміщення. Щоб полегшити роботу господинь з утримання в чистоті кухонних «фартухів» і як можна довше зберегти їх зовнішній вигляд, професіонали рекомендують обладнати цю зону скинали – красиво, безпечно і оригінально.

Скіналі являє собою скляну панель, яку встановлюють на стіну в області робочої зони. Якщо порівнювати з іншим матеріалом, наприклад пластиком, кахлем або миючими шпалерами, фартух для кухні зі скла буде дешевше, практичніше і прослужить тривалий період.

Фартух з гартованого скла

З кожним роком скінали для кухні стрімко збільшують кількість своїх фанатів. Секрет успіху простий, адже фартух робочої зони, виконаний з загартованого скла створюється за індивідуальним дизайном і покликаний підкреслити особливу унікальність кухонного інтер'єру.

Технологія виробництва являє собою нанесення малюнка на протилежну частину обпаленої або «сирої» скляної поверхні з застосуванням захисної плівки, що абсолютно виключає пошкодження такої панелі механічними засобами і хімією.

Особливості вибору

Приймаючи рішення встановити скіналі на кухонні фартухи варто враховувати розмір приміщення і бажаний ефект від подібних виробів зі скла. В процесі вибору такого декоративного оформлення зверніть увагу:

  • На враження від малюнка і кольору, які повинні бути акцентом в приміщенні, або ненав'язливо доповнювати загальну атмосферу;

  • На можливість візуального розширення простору (світлі, матові або дзеркальні варіанти).

Кухні з скинали виглядають оригінально і яскраво, а особисті фото або яскравий принт за склом допоможуть висловити свою неповторність.

Визначитися з вибором, виходячи з переваг та особливості кухонного приміщення, а також отримати консультацію з питань, зверніться до представників компанії «SOKOLGLASS».
Телефони: (044) 379 29 65 або (067) 456 14 92.
Наші професіонали виконають монтаж або виготовлять скинали за індивідуальним замовленням, надавши гарантію на продукцію. Обслуговуємо клієнтів з Києва та області.